В результаті ДТП на Тернопільщині загинув чоловік

Опубліковано в Новини 21.06.2024

Про смерть чоловіка 1972 року народження на спецлінію поліції повідомили лікарі бригади екстреної медичної допомоги. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Кременецького райвідділу поліції. У ході перевірки стало відомо, що чоловік за кілька годин до смерті потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. 

Загиблий перебував в салоні авто Daewoo Nexia, яким керував його син. Рухаючись польовою дорогою, родич не впорався з керуванням і транспорт перекинувся. Ні поліцію, ні швидку вони не викликали.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили місцеперебування кермувальника. Його правоохоронці затримали за підзрою у тому, що керував автівкою у стані алкогольного сп'яніння.

 

Джерело: ГУНП у Тернопількій області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.