Колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія ЗУНУ придбав автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ

Опубліковано в Новини 21.06.2024

Днями колектив кафедри фінансів ім. С. І. Юрія відзначив свій 55-й ювілей.

Попри це, освітяни ні на мить не забувають: жити на рідній землі ми маємо змогу завдяки звитязі наших захисників.

Саме тому, щоб виразити подяку військовим, які сьогодні боронять Україну й забезпечують нам мирне небо, науковці зібрали кошти та придбали автомобіль швидкої допомоги для Збройних сил України, який передали одному із військових підрозділів ЗСУ.

«Завдяки Збройним Силам України – новітнім героям, серед яких є студенти, випускники та працівники нашого університету, ми залишаємося впевненими у завтрашньому дні, відданими своїй справі та згуртованими у бажанні підтримувати і відстоювати наші ідеали та цінності. Дякую кожному із вас за підтримку Збройних Сил України, за копітку працю на благо університету. Наша сила в єдності та згуртованості заради перемоги, заради майбутнього!» - зазначив голова вченої ради, завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Андрій Крисоватий.

Ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк, подякувала колективу за активну волонтерську діяльність та високий рівень національної свідомості.

«Ми плануємо свій день та йдемо на роботу завдяки Збройним Силам України. Ми повинні сьогодні про це не забувати», - наголосила Оксана Десятнюк.

Провів освячення автомобілю Протоієрей Андрій Гаджала, Тернопільсько-Теребовлянська єпархія ПЦУ: «Молимося, щоб кожен воїн повернувся додому живим, а ми дочекалися перемоги!»

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.