Тернопільські каратисти здобули призові місця на чемпіонаті Європи

Опубліковано в Новини 22.06.2024

Нещодавно в м. Джюдже (Туреччина) відбувся відкритий 7-й чемпіонат Європи з кіокушин БуДо карате WKB в розділі Куміте у вагових категоріях та розділі Ката серед дітей, юнаків та дорослих.

Тернопіль представляли троє вихованців «КДЮСШ №1» ТМР, які брали участь в чемпіонаті у складі національної збірної команди України. Загалом, у змаганнях взяло участь 615 спортсменів із 18 країн, по 30 спортсменів у категорії.

За результатами змагань в розділах Куміте і Ката збірна команда України посіла І командне місце серед 18 країн-учасників змагань, виборовши 20 золотих, 15 срібних та 15 бронзових нагород.

Тернопільські спортсмени зробили свій внесок в перемогу та здобули призові місця:

  • Якимець Тарас – ІІ місце серед юніорів 16-17 років в у ваговій категорії до 65 кг. Слід зауважити, що Тарас був найлегшим серед суперників у своїй ваговій категорії.
  • Минько Андрій – ІІ місце серед юнаків 12-13 років до у ваговій категорії до 60 кг.
  • Пантелеймін Віталій переміг у першому бою спортсмена з Туреччини але, на жаль, програв у наступному колі змагань бійцю з Румунії.

Зазначимо, що Тарас Якимець був чемпіоном Європи у минулому році.

Вітаємо хлопців та тренера-викладача КДЮСШ №1 Чубату Тетяну за високий рівень підготовки спортсменів.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.07.2024 soroka
Генератори, пересувні котельні, ремонт теплоджерел, - Кличко розповів, як Київ готується до складної зими
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.