Меканцеві Тернопільщини, який побив поліцейського, загрожує до п’яти років позбавлення волі

Опубліковано в Новини 20.06.2024

31-річний житель села Оришківці Чортківського району наніс тілесні ушкодження співробітникові поліції. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Повідомлення про заподіяння тілесних ушкоджень надійшло від співробітника Чортківського райвідділу поліції. Під час виконання ним службових обов’язків він встановив, що житель села Оришківці перебуває у розшуку за вчинення адміністративного правопорушення. Зловмисник, аби уникнути відповідальності, вчинив опір поліцейському.

До слова, з початку року на Тернопільщині задокументовано 11 фактів вчинення опору працівникам поліції. Усім зловмисникам оголошені підозри. До суду скеровано чотири обвинувальні акти.

Нагадаємо, за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу передбачена кримінальна відповідальність згідно статті 345 Кримінального кодексу України. Покарання за такі дії – від виправних робіт до 12 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

29.06.2024 soroka
Кухар, офіціант, бармен: де можна здобути таку професію у Тернополі (відео)
Професійна елегантність: відчуйте чарівність кухаря, офіціанта, бармена, майстра ресторанного обслуговування та їхнє вміння створювати неповторну…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.