У Національному університеті оборони України — 1001 випускник

Опубліковано в Новини 20.06.2024

Відбувся випуск у Національному університеті оборони України.

Про це повідомили у Тернопільському обласному ТЦК СП.

— Разом з Президентом України, Верховним Головнокомандувачем Володимиром Зеленським, Міністром оборони України Рустемом Умєровим та начальником Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майором Анатолієм Баргилевичем привітали із завершенням навчання випускників курсу стратегічного та оперативного рівнів підготовки Національного університету оборони України, кажуть у ТЦК.

Випускники Університету — офіцери із практичним досвідом ведення бойових дій. 

Наразі цей досвід підкріплений знаннями теорії та практики військового мистецтва. Це дозволить посилити Сили оборони й підвищити ефективність застосування військ. А в поєднанні з новітніми технологіями, допоможе більш ефективно застосовувати наші війська й збільшити втрати ворога. А головне — зберегти життя наших воїнів, говорять у ТЦК. — Роботизація, безпілотні системи, автоматизація процесів управління разом із якісною підготовкою військ та їх грамотним застосуванням — ось запорука нашого успіху та наших перемог.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.