“Будь Собою”: тернополян запрошують доєднатися до ЗСУ

Опубліковано в Новини 20.06.2024

Кампанія "Будь Собою" — це ініціатива, яка спрямована на рекрутинг та залучення максимально мотивованого та кваліфікованого персоналу до участі у протистоянні агресору та захисті Батьківщини.

Про це повідомили у Тернопільському обласному ТЦК СП.

— Ми переконані в унікальності кожного. Послідовність дій: заходьте на сайт army.gov.ua; переходьте у розділ ПОШУК ВАКАНСІЇ; #СухопутніВійська, (є найчисленнішим самостійним видом Збройних Сил України. Їх структура включає танкові, механізовані, гірські, артилерійські, ракетні бригади, а також частини і підрозділи інженерних військ, зв’язку та інших спеціальних підрозділів. Сухопутні війська є головним носієм бойової могутності ЗСУ та важливим елементом оборони України); обираєте для себе вакансію, яка найбільше Вам підходить відповідно до персональних вмінь та навичок, — пояснюють у обласному обласному ТЦК СП.

Вакансії можна також дізнатися у рекрутингових центрах Міністерства оборони України та підрозділів.

Посилання:

https://army.gov.ua/?sector=suhoputniviyska

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.