Тернопільщина провела в останню дорогу полеглого воїна Андрія Луціва

Опубліковано в Новини 19.06.2024

Сьогодні жителі Байківців попрощалися з полеглим воїном Андрієм Луцівим, водієм-майстром відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу матеріально-технічного забезпечення реактивної артилерійської батереї реактивного артилерійського дивізіону.

Про це розповіли у громаді.

Андрійко…Саме так, його усі називали. Як згадують побратими, друзі, що хлопцеві можна було зателефонувати вночі і він поспішав на допомогу. Ніколи не відмовив. Про нього кажуть, що це людина-душа:чуйний, добрий, товариський, роботящий та з надзвичайним серцем… А ще він був справжнім патріотом своєї держави, згадують воїна у громаді.Андрій народився 26 липня 1984 року в селі Байківці. До свого дня народження не дожив трошки більше місяця. З дитинства батько прищепив сину любов до роботи з деревом. Він її не тільки перейняв, але й примножив, бо був хорошим майстром. За відповідальність і професіоналізм його цінували люди.

23 березня 2022 року Андрій Луців пішов добровольцем до війська.

–  З нами завжди залишиться світло, любов і доброта, яку він усім дарував. Не забудемо його велике серце,мужність та патріотизм, – кажуть у громаді. Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, землякам і побратимам. Вічна пам’ять та шана тобі, наш Герою …

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.