Тернопільські патрульні виявили три автомобілі які перебували у розшуку

Опубліковано в Новини 11.06.2024
За інформацією Патрульної поліції Тернопільської області, першу автівку — Mitsubishi, інспектори зупинили за порушення ПДР на вулиці Микулинецькій. Під час перевірки документів, поліцейські з’ясували, що водій заборгував державній виконавчій службі кошти, а тому його транспортний засіб було оголошено в розшук.
Інший автомобіль — Mitsubishi, інспектори зупинили на автодорозі М-19 Доманове — Тереблече. Тож перевіривши інформацію згідно з базами даних, патрульні встановили, що автівка перебуває в розшуку державною виконавчою службою.
Транспортний засіб Geely ми зупинили за перевищення допустимої швидкості руху на вулиці Об'їзній. Перевіряючи інформацію про водія та транспортний засіб згідно з базами даних, інспектори встановили, що і ця автівка також перебуває в розшуку ДВС.
Патрульні повідомили про події працівників державної виконавчої служби, двоє водіїв сплатили суму заборгованості на місці та продовжили рух далі. Останній транспортний засіб ми евакуювали на арештмайданчик.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.07.2024 soroka
Генератори, пересувні котельні, ремонт теплоджерел, - Кличко розповів, як Київ готується до складної зими
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як Київ готується до складного опалювального сезону, враховуючи масштабні пошкодження…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.