У Тернополі біля входу у парк ім. Тараса Шевченка заквітла лаванда

Опубліковано в Новини 10.06.2024

Цими днями у нашому місті біля входу у парк ім. Т. Шевченка неподалік пам’ятника Степанові Бандері заквітла ще одна ландшафтна композиція – лавандова клумба.

Лавандові кущі тут були висаджені у 2022 році, і тепер радують око ніжними фіолетовими квітами та приємним ароматом. Невелике лавандове поле вже стало новою окрасою міста та приваблює як місцевих жителів, так і туристів.

Ця локація, окрім естетичної окраси, є також і  чудовою фотозоною, де можна зробити неповторні світлини на фоні квітучої лаванди. Особливо популярним це місце стає під час заходу сонця, коли промені світла додають квітам ще більшої краси та магії.

Лавандове поле – це не лише приємний естетичний об’єкт для тернополян, але й цікавий природний куточок, де можна відпочити та насолодитися красою природи.

Запрошуємо всіх охочих відвідати це місце та насолодитися красою квітучої лаванди у самому серці Тернополя.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.