Тернополяни здали на макулатуру понад 400 кілограмів російськомовної літератури

Опубліковано в Новини 10.06.2024

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека разом з містянами зібрала 424 кілограми російськомовної літератури, яка була здана на макулатуру.

На виручені кошти для користувачів бібліотеки будуть придбані нові видання українською мовою.

Про це розповіли у ТОУНБ.

– Щиро вдячні усім небайдужим громадянам, які долучились до благодійної акції «Інтелект переможе війну», – кажуть у книгозбірні.

Долучитися до акції та принести видання (російських видавництв, російськомовні пропагандистські книжки, журнали, газети тощо) можна у відділ міського абонементу Тернопільської ОУНБ.  

Вони будуть здані на макулатуру, а виручені кошти бібліотекарі використають на закупівлю нових актуальних українських книжок, яких через брак коштів та війну немає в фонді бібліотеки, – додають у книгозбірні.

Додаткову інформацію можна отримати за номером телефону: 0985835024.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.06.2024 soroka
Вступна кампанія Тернопільського національного педагогічного університету – 2024
Тернопільський національний педагогічний університет Імені Володимира Гнатюка за черговий рік значно розширив спектр освітніх програм…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.