На пішохідному переході у Тернополі збили жінку

Опубліковано в Новини 05.06.2024
У вівторок, 4 червня, на спецлінію «102» близько 12:40 надійшло анонімне повідомлення про те, що на вулиці Київська трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції Тернополя.
Під час перевірки правоохоронці з'ясували, що на нерегульованому пішохідному переході під колеса автомобіля «Honda Jazz» потрапила жінка. Медики доставили потеплілу до лікарні. За попередніми даними в неї перелом та забої тіла.
За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини, триває перевірка. У водійки транспортного засобу відібрано зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.
 
Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.