У тернопільському футболі - найгучніший трансфер місяця

Опубліковано в Новини 05.06.2024

У межах трансферного вікна відбувся один з найгучніших переходів футболіста вищої ліги чемпіонату Тернопільської області з футболу 2024 року. Гравець основного складу великогаївського "Агрона", 26-річний універсал Дмитро Стриєшин від сьогодні офіційно заявлений за іншу команду вищої ліги – ФК "Борщів".

Дмитро Стриєшин поповнив ряди "Агрона" у 2020 році. Провів за великогаївську команду чотири з половиною сезони. Здобув з "Агроном" три чемпіонських титули (2021-23 рр.), а в 2020-му – срібні нагороди чемпіонату Тернопільської області. Виборював кубок та суперкубок Тернопільщини.

Раніше вставав дворазовим чемпіоном області у складі теребовлянської "Ниви" (2015-16 рр.), а в 2019-му виборов обласну "бронзу" з командою "Агронива" (Заводське). Також у його послужному списку дві медалі у складі команди "ДСО-Поділля" – срібна (2017 р.) та бронзова (2018 р.).

Був у Дмитра і короткий період у професійному футболі. У 2017 році він став гравцем ФК "Тернопіль". Дебютував за муніципалів 30 квітня 2017 року в домашньому поєдинку ФК "Тернопіль" проти "Інгульця" (Петрове). Загалом у складі тернополян провів сім поєдинків у першій та другій лігах чемпіонату України та один матч у кубку України. У серії післяматчевих пенальті в кубковому поєдинку проти волочиського "Агробізнесу" відзначився забитими м’ячем, щоправда ту серію муніципали програли – 3:5.

Також Стриєшин став віце-чемпіоном Європи серед студентів (Іспанія, 2019 р.), захищаючи кольори Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка.

За свою нову команду з Борщева Дмитро Стриєшин зможе дебютувати вже завтра, 5 червня. Того дня ФК "Борщів" на виїзді у рамках 5-го туру вищої обласної ліги зустрічатиметься з вже колишньою командою Дмитра – великогаївським "Агроном".

Джерело: ПЕРШИЙ онлайн

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.