Шини, відновлена автівка та РЕБ: «Українська команда» Тернопільщини знову їде на фронт з допомогою (відео)

Опубліковано в Новини 03.06.2024
Волонтерський штаб «Українська команда» знову везе допомогу захисникам України у межах проекту «Військова пошта».  
 
Необхідне воїнам збирають та доставляють щомісяця, розповідає народний депутат України, керівник волонтерського штабу «Українська команда» в Тернопільській області Микола Люшняк.
 
– Інколи відправляємо й двічі на місяць. Допомога їде до наших воїнів, які служать на Харківському, Донецькому напрямках. Це 105 бригада та 104 артилерійська бригада, – каже Микола Люшняк.
 
Цього разу волонтери везуть воїнам речі потрібні для укріплення фортифікаційних споруд, комплект шин та засоби РЕБ, аби захисники могли боротися з літальними апаратами ворога. На фронт поїхала також відремонтована автівка для 72 бригади, каже координаторка волонтерського штабу Тетяна Комісарчук.
 
– Хлопці давно просили нас про автомобіль. На жаль, зібрати на нього нам не вдалося, бо ми збирали попередньо на перше авто. Тож автомобіль нам віддали, хлопці які вже звільнилися. Вони його не ремонтували, воно доволі стареньке і було у поганому стані, тож ми постаралися його повністю відремонтувати, – говорить Тетяна Комісарчук. – Іноді буває, що коштів достатньо, щоб закупити все, про що просять воїни, а інколи не вистачає навіть на елементарні речі. Тож ми відштовхуємося від того, наскільки велику суму можемо зібрати. За ці гроші закуповуємо максимально все.
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.