Тернопільські каратисти здобули нагороди на чемпіонаті Європи

Опубліковано в Новини 30.05.2024

Днями, 25 – 26 травня у Джюдже, Туреччина, відбувся 7-й відкритий чемпіонат Європи з кіокушин БуДо карате WKB в розділі Куміте у вагових категоріях та розділі Ката серед дітей, юнаків та дорослих.

 У  змаганнях взяли участь 615 провідних спортсменів із 18 країн, 30 учасників у кожній  категорії.

 Тернопіль представляли троє вихованців КДЮСШ №1 ТМР , які приймали участь в чемпіонаті у складі Національної збірної команди України.

Про це повідомили у КДЮСШ №1 ТМР.

За результатами змагань в розділах Куміте і Ката збірна команда України посіла 1 командне місце серед 18 країн-учасників змагань, виборовши 20 золотих, 15 срібних та 15 бронзових нагород.

Тернопільські спортсмени  внесли вагомий внесок в перемогу. Якимець Тарас – 2 місце серед юніорів 16-17 років до 65 кг. Слід зауважити, що Тарас був найлегшим серед суперників у своїй ваговій категорії. Минько Андрій – 2 місце серед юнаків 12-13 років до 60 кілограм. Пантелеймін Віталій переміг у першому бою спортсмена з Туреччини  але, на жаль, програв у наступному колі змагань бійцю з Румунії, – кажуть у спортивній школі. – Дякуємо нашим  спортсменам, ви гідно представили Україну в найважчі її часи боротьби за волю та незалежність! Дякуємо тренеру-викладачу Чубатій Тетяні за високий рівень підготовки спортсменів! Дякуємо  воїнам за можливість тренуватися!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.