У Тернополі триває ремонт приміщення простору «OPEN SPACE»

Опубліковано в Новини 30.05.2024

Міська рада Тернополя активно втілює амбітну ініціативу «Підприємцем бути легко», яка передбачає створення інноваційного простору для підприємців та громадськості - «OPEN SPACE Тернопіль». Цей простір стане справжнім осередком співпраці, творчості та підприємницького розвитку в нашому місті.

«OPEN SPACE Тернопіль» вражатиме своїми можливостями: тут будуть коворкінг-центр, сучасний мультимедійний конференц-зал на 200 осіб, тренінгові кімнати на 25 осіб, шоурум, творчі студії та багато інших приміщень, призначених для проведення подій, майстер-класів і виставок.

Ремонтні роботи у просторі «OPEN SPACE Тернопіль» вже активно тривають у відповідності до дизайнерського проекту, і кожен крок наближає нас до великого відкриття. Наразі спеціалісти займаються прокладанням електричних кабелів.

Ми з нетерпінням чекаємо на вересень 2024 року, коли двері «OPEN SPACE Тернопіль» відчиняться для всіх, хто мріє про розвиток, співпрацю та нові можливості. Це місце обіцяє стати справжнім центром життя  підприємницької спільноти!

Цей матеріал створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. 

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.