Депутат Тернопільської облради, який на початку війни виїхав за кордон, нарешті дав перший коментар

Опубліковано в Новини 29.05.2024

Нещодавно у місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що депутат Тернопільської облради від «ЄС» Юрій Ништа втік за кордон.

Першим про це повідомив журналіст Сергій Сінкевич. Він розповів, що Юрій Ништа в час війни покинув країну під приводом поїздки за гуманітарною допомогою. Перетнув кордон він у березні 2022 року і з тих пір так і не повернувся.

Нещодавно депутат таки об’явився у соцмережах і написав свою версію подій.

Так, наразі я перебуваю на лікуванні за кордоном. Не виїхав назавжди, не втікаю від мобілізації, не переховуюся і що там ще звучить у дописах та коментарях. Процес лікування виявився складнішим і довготривалішим, ніж це було прогнозовано на початку. Є сукупність багатьох факторів, на які, на жаль, я не маю впливу. А тому повинен виходити з тієї ситуації, що вже склалася, щоб не переривати усе, що вже було пройдено та подолано, а завершити курс до одужання. Як тільки моє лікування завершиться і я пройду реабілітацію, повернуся до України, де, власне, мій дім, уся моя діяльність й моє майбутнє, – написав Ништа.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.