Збірна команда Тернопільщини здобула нагороди чемпіонату України з веслування на байдарках і каное

Опубліковано в Новини 28.05.2024

В м.Умань завершився чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед молоді до 23 років та юніорів, що тривав у період з 22 по 27 травня 2024 року.

Участь в змаганнях взяли також спортсмени з Тернопільщини.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Іванна Дяченко виборола на цих змаганнях шість нагород з яких дві золоті та чотири срібні.

Золото Іванні дісталося у змішаному екіпажі разом з киянином Даніілом Платашем у двомісній байдарці на 200 та 500 метровій дистанції. Два срібла в байдарці-одиночці та ще два срібла у байдарці-двійці разом з львівʼянкою Софією Поцюрко також на 200 та 500 метрівці, кажуть в управлінні.

Єлізавета Ліщина везе додому комплект нагорд.

А саме: золото у складі байдарки-четвірки на 500 метровій дистанції серед юніорок. Срібло спортсменка виборола в одномісній байдарці на дистанціі 1000 метрів. Бронзова нагорода для Єлизавети дісталася у складі екіпажу байдарки-двійки на дистанції 500 метрів у парі з Євгенією Тонконог (м. Дніпро), – говорять в управлінні. Ще дві бронзові нагороди виборола Дарʼя Довбня. У змішаному екіпажі на 500 метрівці разом з вінничанином Святославом Залюбівським Дарʼя фінішувала третьою. І ще одна бронза у складі екіпажу байдарки-четвірки на 200 метровій дистанції.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.