У громаді на Тернопільщині відкрили меморіальні дошки двом полеглим захисникам

Опубліковано в Новини 24.05.2024

У селі Котівка відбулося урочисте відкриття меморіальних дощок Чигурі Андрію та Нестеровичу Володимиру.

Про це повідомили у Копичинецькій міськраді.

  Чигура Андрій, народившись 23.09.1999 року в селі Теклівка, лише розпочинав свій життєвий шлях. Під час військової служби він ніколи не шукав легких шляхів, завжди беручи на себе всю відповідальність у будь-яких обставинах. Андрій разом з побратимами боронив землю у наважчих населених пунктах таких як: Авдіївка, Соледар та Роботине. 21.08.2023 року на Запоріжжі, поблизу населеного пункту Роботине, наш Герой загинув,   згадують воїна у міській раді.

Нестерович Володимир, уродженець села Теклівка, вважався зниклим безвісти з 30.01.2023 року.

14 листопада 2023 року, поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району, підтвердилась трагічна звістка: захищаючи рідну Україну, виконуючи важливе завдання, загинув наш Герой. Він був щирим, порядним, добрим, чуйним та справжнім, вірним товаришем і побратимом, – кажуть у міській раді. Андрій Чигура та Володимир Нестерович були справжніми Воїнами, які боролися за віру в краще майбутнє для нас із вами. Меморіальні дошки, встановлені на їх честь, символізують вічну пам'ять про їхні подвиги та слугуватимуть постійним нагадуванням про те, за що вони боролися.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.