У Тернополі поліцейські склали протокол на водійку іномарки, через яку ледь не трапилося лихо

Опубліковано в Новини 26.05.2024
Днями на вулиці Текстильній водійка виїжджаючи з другорядної дороги, створила аварійну обстановку для водія автомобіля Volkswagen, який рухався головною дорогою в зустрічному напрямку.
Поліцейські зупинили транспортний засіб, склали на порушницю протокол за ч. 5 ст. 122 (Створення аварійної обстановки на дорозі) КУпАП. Надалі рішення по справі прийматиме суд.
За таке порушення передбачений штраф 1445 рн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від 6 місяців до 1 року.
орушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки — це дії водія, які примусили інших учасників дорожнього руху різко змінити швидкість, напрямок руху або вжити інших заходів щодо забезпечення особистої безпеки або безпеки інших громадян.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.