Справу щодо мешканця Тернопільщини, причетного до смерті односельця, розгляне суд

Опубліковано в Новини 23.05.2024

Позбавлення волі від семи до десяти років загрожує жителю селища Великі Бірки. 65-річний чоловік причетний до смерті сусіда.

У ході досудового розслідування слідчі поліції встановили, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої й під час суперечки господар помешкання спричинив тяжкі тілесні ушкодження гостеві від яких той помер на місці події.

Лише наступного дня підозрюваний викликав швидку і повідомив, що у власному помешканні виявив тіло сусіда, 1979 року. Медики, які виїжджали за вказаною адресою, констатували смерть чоловіка. На місці події працювала слідчо-оперативна група Головного управління Нацполіції в Тернопільській області та Збаразького відділення поліції.

Під час огляду на тілі чоловіка експерти виявили значні тілесні ушкодження, а судово-медична експертиза встановила, що причина смерті – черепно-мозкова травма.

Провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України, слідчі поліції скерували до суду. Процесуальне керівництво здійснювала Тернопільська обласна прокуратура.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.