У Тернополі відкрився Гончаренко центр (фото)

Опубліковано в Новини 20.05.2024

У неділю, 19 травня, у нашому місті відбулося відкриття 34-го Гончаренко центру, де тернополяни та жителі міста зможуть безкоштовно навчатися та освоювати нові навики і знання.

На базі Центру проводитимуться заняття з англійської мови для дітей та дорослих. Окремо, будуть реалізовуватися проекти для внутрішньо переміщених осіб, зокрема, для діток 6-9 років. Це навчання з англійської мови та проведення корекційних занять, майстер-класів, арт-терапії.

Загалом, як поінформувала директорка Гончаренко центру Тернопіль Мар’яна Юрик, на заняття у Гончаренко центрі Тернопіль уже заповнили заявку близько 300 осіб.

«Я дякую всім, хто сьогодні прийшов на відкриття. Ще до відкриття ми вже розпочали набір дітей та дорослих на навчання – це і англійська мова, і різні розвиваючі заняття, майстер-класи, і вже станом на сьогодні зареєстровано близько трьохсот анкет. Для нас це було неймовірно приємно. Велике дякуємо Олексію Гончаренку, всім, хто прийшов сьогодні на відкриття. Від ідеї до її реалізації ми пройшли великий шлях, але ми це зробили!», - підкреслила Мар’яна Юрик. 

«Я надзвичайно щасливий, що у Файному місті Тернопіль з’являється Гончаренко центр. Це 34 Гончаренко центр. Ми найбільша в Україні мережа недержавних освітньо-культурних центрів. Я пишаюся такою командою, яка тут це все робить можливим. Ця ідея Гончаренко центрів в тому, що головне багатство України - це люди. В людей треба вкладатися, людей треба розвивати, і тому освіта, культура, це все, що нам сьогодні потрібно», наголосив засновник мережі Гончаренко центрів Олексій Гончаренко. 

Додамо, Всеукраїнська освітньо-культурна мережа Гончаренко центр — це найбільша недержавна мережа освітньо-культурних та волонтерських просторів, де всі події безкоштовні. Центри, які працюють по всій Україні, успішно розвивають українську освіту з 2021 року, об'єднавши вже понад 600 000 студентів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.