Бив та морально знущався з жінки: мешканцеві Тернопільщини загрожує до двох років увʼязнення

Опубліковано в Новини 19.05.2024
Упродовж року поліцейські тричі складали на фігуранта адміністративні протоколи та виносили термінові заборонні приписи.
До співробітників відділення поліції №4 м. Заліщики надійшло повідомлення від жительки громади про те, що її співмешканець погрожує їй фізичною розправою.
Виїхавши на місце події, поліцейські провели профілактичну бесіду з домашнім кривдником. Виявилося, він систематично вчиняє психологічне та фізичне насильство щодо жінки.
Тепер щодо фігуранта слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до двох років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.
Якщо ви або ваші знайомі стали жертвою домашнього насильства - не замовчуйте це! Звертайтеся по допомогу до поліції на спецлінію 102.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.