На Тернопільщині троє чоловіків до смерті побили свого товариша почарці

Опубліковано в Новини 16.05.2024
Тіло 43-річного сусіда на території свого домогосподарства 14 травня виявив житель Теребовлі. Він викликав поліцію та бригаду швидкої.
Експертиза показала — потерпілий помер у результаті численних тілесних ушкоджень.
У ході розслідування працівники поліції встановили, що напередодні потерпілий разом із трьома знайомими прийшов до сусіда. Чоловіки розпивали спиртні напої. У якийсь момент між чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.
Проте їх розборонили й вони всі продовжили випивати далі. Коли розійшлися - не пам'ятають, але вранці господар помешкання, вийшовши на вулицю та побачив біля будинку одного зі знайомих, який не подавав ознак життя. Лікарі, які приїхали на виклик, лише констатували смерть чоловіка.
У результаті проведених заходів поліцейські встановили й затримали підозрюваного у вбивстві.
Слідчі, під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).
Чоловікові загрожує від 7 до 10 років за ґратами.
Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
Слідчі поліції подали клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

13.09.2024 soroka
«Перші відповіді на звернення і перші розчарування»: Андрій Богданець продовжує допомагати тернополянам, яких ошукав забудовник
У Тернополі недобросовісний забудовник ошукав людей. Серед інвесторів є багато учасників АТО, військовослужбовців, які борються…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.