Шість медалей привезли тернопільські спортсмени з чемпіонату світу з годзю-рю карате

Опубліковано в Новини 16.05.2024

11-12 травня в м. Щецин, Польща  пройшов чемпіонат світу з ҐОДЗЮ-РЮ карате серед дітей, юніорів та дорослих в розділі куміте  "WGKF Goju-Ryu Irikumi CHAMPIONSHIP". 

У змаганнях взяли участь спортсмени з 18 країн світу. Серед яких  є і спортсмени нашої Тернопільської Федерації карате, котрі в складі збірної України склали гідну конкуренцію учасникам інших національностей.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Отож, розділ контактних поєдинків: Володимир Попенко - голова федерації, тренер збірної, спортсмен ІІ місце; Артур Попенко вихованець Білогірської ДЮСШ та учень Ямпільського ліцею ІІ місце; Олександр Комаринський студент ЗУНУ два ІІ місця в різних розділах, – кажуть в управлінні. Також свої вміння та навички з володіння зброєю у боротьбі за першість продемонстрували і дівчата: Катерина Кондрацька учениця Лановецького ЗЗСУ І - ІІІ ступенів №2 ІІІ місце; Анна Войцещук учениця Буглівського ЗЗСО |-||| ступенів ІІ місце. Спільні зусиля всіх членів команди дали свій результат, як підсумок УКРАЇНА 1 загально-командне місце на світовій спортивній арені.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.