На благодійному аукціоні у Чорткові зібрали понад 250 тисяч гривень для 42 бригади

Опубліковано в Новини 14.05.2024

Сотні людей завітали на благодійний аукціон у Чорткові. Хтось – поспостерігати, а хтось – позмагатись за цінний лот.

З-під молотка продавали різноманітні трофеї наших воїнів Збройних Сил України, використані артилерійські та мінометні снаряди, гільзи від снайперських гвинтівок, прапори із підписами військових та навіть екс-главкома ЗСУ Валерія Залужного, використану ПЗРК «Ігла» та чимало іншого. Попередньо лоти тематично розмальовували і професійні митці, і дітвора Чортківської громади.

Частину лотів презентували особисто воїни 42 окрема механізована бригада, власне для потреб яких і організовували благодійний аукціон, а саме на придбання РЕБ, зазначають у Чортківській міській раді.

Найдорожчим лотом виявився тубус із зображенням загиблого воїна Жолондека Сергія, який розмалював його син Олександр – за нього колектив Чортківської центральної міської лікарні заплатив 22 тисячі гривень. Найдешевше – по 250 грн – учасники аукціону купляли розфарбовані маленькі використані гільзи.

У підсумку, благодійному фонду БО БФ "Покрова Чортків" вдалось отримати… 257 200 грн + 200 доларів США!

– Це суттєвий вклад у придбання РЕБ для нашої чортківської 42 окремої механізованої бригади. Тож щиро дякуємо усім, хто долучився до такої важливої справи! – наголосили у міськраді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.