Відзнаку "Золоте серце" отримав священик з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 12.05.2024
Заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко вручив відзнаку "Золоте серце" Фірману Володимиру - єпископу-помічнику Тернопільсько-Зборівської архієпархії УГКЦ, ректору Марійського духовного центру "Зарваниця". Священник отримав нагороду згідно з указом президента України за вагомий особистий внесок у наданні волонтерської допомоги та розвиток волонтерського руху.
«Сьогодні маю велику честь вручити Вам цю високу нагороду за ту роботу, яку ви робите не тільки з початку повномасштабної війни, а ще задовго до її початку. Щиро дякую за вашу волонтерську роботу, підтримку наших захисників та їх родин», - сказав Віктор Устенко.
Також, під час прощі до Дня матері, заступник начальника Тернопільської ОВА вручив подяку Високопреосвященному Архієпископу і Митрополиту Василію Семенюку за духовну опіку та підтримку матерів та родин Захисників.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.