У класичному університеті Тернополя відбудеться благодійний захід в підтримку ЗСУ 

Опубліковано в Новини 10.05.2024
У Західноукраїнському національному університеті 30 травня відбудеться благодійний захід в підтримку хоробрих захисників України.
 
У програмі вечора: подкаст із бійцем АЗОВу – Анатолієм Леоненком (позивний «Буйвол»), благодійний аукціон та ярмарок, музичний виступ українського виконавця – Романа Скорпіона.
 
– У час повномасштабної війни росії проти України ми, як ніколи, повинні об’єднуватися та працювати заради нашої Перемоги. Тому просимо Вас підтримати ініціативу Університетської ради студентів та студентського містечка класичного університету Тернополя й долучитися до аукціону, надавши лоти або продукцію для ярмарку, підтримавши донатами,  зазначили в університеті.  
 
Усі зібрані кошти будуть спрямовані на закупівлю FPV-дронів для 3-ої окремої штурмової бригади та 105-ої окремої бригади територіальної оборони.
 
Ми переконані, що спільними зусиллями, ми допоможемо нашим звитяжним Героям, які борються за Україну! Розраховуємо на Вашу підтримку! – додали в університеті.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.