Мешканець Тернопільщини, який до смерті побив односельця, сидітиме у в'язниці 9 років

Опубліковано в Новини 10.05.2024

За публічного обвинувачення прокурорів Теребовлянської окружної прокуратури суд визнав винним жителя одного із сіл Тернопільського району у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.121 КК України).

Прокурор довів у суді, що у серпні 2022 року при вживанні алкогольних напоїв у будинку обвинуваченого, між ним та його односельцем виникла конфліктна ситуація. Словесна перепалка між чоловіками переросла у бійку, під час якої обвинувачений забив до смерті свого односельця, нанісши йому руками та ногами численних ударів у різні ділянки тіла. Враховуючи наявність обтяжуючої обставини - вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння, винній особі судом призначено покарання - 9 років позбавлення волі. Вирок ще не набрав законної сили.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.