«Клітини мозку»: у Тернополі презентують дебютну виставку мисткині Марії Панасюк

Опубліковано в Новини 10.05.2024

Сьогодні, 10-го травня, о 18:00 у креативному кластері Nа пошті відкриття дебютної персональної виставки Марії Панасюк.

Про це повідомили на сторінці події. 

Марія - студентка Тернопільського коледжу. Дівчина працює у стилі сюрреалізму, прагнучи показати фантастичні чи нелогічні ідеї та образи, які виходять за межі звичайного свідомого мислення. Цей стиль часто є відображенням сновидінь, асоціаційних звʼязків та несподіваних комбінацій елементів, щоб створити незвичайні та вражаючі твори мистецтва, кажуть організатори виставки.

Назва «Клітини мозку» вказує, що теми для картин є особистою ідеєю, яка несподівано зʼявляється у голові, пояснює авторка.

–  Зазвичай, я працюю, коли знаходжусь наодинці з собою,що допомагає мені краще концентруватися та відчувати повну свободу у тому, що я можу зобразити. Оскільки у роботах переважають червоні та чорні кольори, інколи люди вважають їх агресивними або темними відтінками. Але мої картини не несуть ніякого негативу. Навпаки, я б хотіла, аби вони викликали приємні емоції та естетичне задоволення у глядачів, – говорить Марія Панасюк. Своїми роботами я би хотіла показати, що мистецтво може бути різним та показувати різні сторони людського мислення,яке на мою думку немає границь, та що можливо відображати свої образи з підсвідомості на папері чи полотні.

Експозиція триватиме до 23 травня, вхід вільний.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

20.09.2024 soroka
Київ виділяє ще понад пів мільярда гривень на допомогу Силам оборони, - Кличко
Допомогу військовим від громади Київа буде збільшено ще на понад пів мільярда гривень. Відповідне рішення…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.