Тернопільській депутатці Наталі Паньків влаштували розбірки просто у школі

Опубліковано в Новини 26.03.2016

25 березня тернопільській школі №23 трапився неприємний інцидент. Депутат міської ради Наталя Паньків, яка допомогла організувати у навчальному закладі Всеукраїнський турнір з волейболу, стала жертвою нападу кількох чоловіків.

Просто перед церемонією нагородження, у переповненій людьми залі, чоловіки спортивної статури вихопили жінку із натовпу та намагалися заштовхати у кабінет. Відвертий напад та погрози з боку невідомих привернули увагу присутніх і тільки це врятувало ситуацію.

Пізніше детальніше про інцидент сайту «20 хвилин» розповіла помічниця депутата, яка була очевидицею подій – Лілія Пелехата. За її словами, у гурті чоловіків, які намагалися залякати Наталю Паньків, були Віталій Цимбалюк та Василь Сидорко. Помічниця також припускає, що погрози могли стосуватися безпосередньої депутатської діяльності Наталі Паньків.

Проте, звертатися із заявою до поліція Наталя Паньків відмовилася. Про це повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Правоохоронці повідомляють, що 25 березня о 17:25 до правоохоронців Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення від медиків приймального відділення обласної лікарні про те, що для надання допомоги з місця проживання до них доставлена 33-річна тернополянка, депутат міської ради.

У пацієнтки лікарі попередньо діагностували травму головного мозку та забій потилиці.

Зі слів потерпілої, травми вона отримала в обідню пору, перебуваючи в Тернопільській загальноосвітній школі №23.

Від дачі інших пояснень та написання заяви депутат відмовилася, мотивуючи це поганим самопочуттям.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.