У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток

Опубліковано в Новини 02.05.2024

З настанням теплої пори року паркові зони Тернополя стають улюбленим місцем для відпочинку місцевих жителів та гостей міста.

Днями, в парку «Сопільче» відкрився зоокуток, де відвідувачі зможуть побачити більше 20-ти різних видів тварин та птиці, а саме: коня, поні, віслюка, козу, вівцю, павича, фазана, страуса, цесарку, муфлона, оленя, курку декоративну та домашню, кроля декоративного, буйвола, ламу, шотландську корову, гусей «Холмогорів», казарку канадську,  лебедів білого та чорного та косулю степову.

До цього часу звірі перебували у спеціально облаштованих вольєрах, а працівники парку здійснювали належний догляд за ними.

Просимо громадян під час відвідування зоокутка уважно читати таблички щодо правил поведінки та не годувати тварин, якщо це заборонено адміністрацію парку.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.