На Тернопільщині п'яний водій пропонував хабар поліцейським

Опубліковано в Новини 02.05.2024
На спецлінію 102 надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції Чортківського районного відділу про те, що водій автомобіля, котрого зупинили за порушення правил дорожнього руху, кинув до салону службового авто 700 гривень та 20 доларів за непритягнення його до адміністративної відповідальності.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала факт надання неправомірної вигоди.
Відомості за цим фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України - пропозиція неправомірної вигоди службовій особі.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Крім того, на водія склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.05.2024 soroka
Мер Києва Віталій Кличко терміново передав 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ захисникам Вовчанська
Мер Києва Віталій Кличко відправив захисникам під Вовчанськ велику партію дронів та системи РЕБ. Невдовзі…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.