На Тернопільщині восьмикласник вбив свого вітчима

Опубліковано в Новини 01.04.2017

Щоб захистити матір п'ятнадцятирічний хлопець спершу вдарив вітчима, далі - наніс декілька ударів по тілу гострим предметом. Нанесені травми виявились несумісними із життям, повідомляють в прес-службі ГУ НП в області.

Як розповіли правоохоронці, жінка та її син разом із вітчимом переїхали на Тернопільщину зі Сходу.  П'ятдесятирічний потерпілий зловживав алкоголем та агресивно поводився. Того дня в нього виник конфлікт з дружиною, який переріс в суперечку з бійкою. Це все відбувалося на очах п'ятнадцятирічного пасинка, який вирішив вступитися за матір, однак, все завершилось смертю.

Повідомлення на лінію "102" надійшло від матері та сина з проханням допомогти вгамувати чоловіка. Проте удари восьмикласника виявилися фатальними для вітчима.

На місце виклику у село Боків Підгаєцького району виїхала слідчо-оперативна група. Уже в помешканні вони побачили чоловіка. Ознак життя останній не подавав. Правоохоронці викликали швидку і лікарі констатували лише смерть. Судово-медична експертиза показала, що помер чоловік в результаті отриманих тілесних ушкоджень.

Неповнолітній у скоєному зізнався. Йому інкримінують статтю 121 частина 2 ККУ - умисне тяжке тілесне ушкодження,  що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання хлопцеві міри запобіжного заходу.

Фото: ГУ НП в Тернопільській області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

30.09.2024 soroka
Відеозвіт з будівництва житлових комплексів від компанії «Креатор-Буд» за вересень 2024 рік
Креатор-Буд» 18 років на ринку будівництва України. Філії компанії працюють у Києві, Львові, Тернополі. Будівництво…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.