У Збаразькому замку вручили дипломи випускникам юридичного факультету ЗУНУ

Опубліковано в Новини 26.04.2024
У Збаразькому замку відбувся випускний магістрів юридичного факультету Західноукраїнського національного університету.
 
На червоній доріжці присутні радо вітали магістрів спеціальностей «Право», «Правоохоронна діяльність», «Правоохоронна діяльність і економічна безпека», «Міжнародне право».
 
– Атмосфера свята була наповнена радістю досягнень, гордістю за пройдений шлях, сумом та ностальгією за студентськими роками. Для багатьох мить випуску стане символом нового етапу у житті, вершиною багаторічної праці і самовдосконалення, а для когось – шляхом викликів та можливостей, пошуку та самопізнання, – зазначили в університеті.  
 
У церемонії взяла участь ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк.
 
– Сьогоднішній день є особливим для усіх, бо навіть у найскладніші часи для України, наші випускники-юристи здобувають омріяний фах та йдуть працювати, боронити державу в правій площині. Ваш внесок у майбутнє нашої країни – неоціненний, адже ви тут, на Батьківщині, будуєте плани, волонтерите, допомагаєте Збройним Силам України вистояти й перемогти. Завдячуючи нашим захисникам, серед яких є і студенти та випускники юридичного факультету, ми можемо працювати, навчатися, мати рідний дім у власній країні. Зворушлива, радісна та водночас сумна мить для вас – найкращі випускники, для вас – найтурботливіші батьки, для вас – люблячі наставники! Адже упродовж п’яти років ми були однією родиною, під назвою Західноукраїнський національний університет, –зазначила Оксана Десятнюк.
 
Під час урочистостей лунали привітання від випускників – воїнів-захисників, які під час вручення дипломів героїчно стоять на захисті нашої країни.
На превеликий жаль, гіркота втрат наших героїв не оминула юридичний факультет. Своє життя за наше майбутнє віддав студент спеціальності «Правоохоронна діяльність» – Василь Здеб, який також як і цьогорічні випускники, мав отримувати диплом. 
 
Дипломи магістрів вручали ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятюк, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц, голова Тернопільського окружного адміністративного суду Уляна Мірінович, керівник Тернопільської обласної прокуратури Андрій Миколайчук, член наглядової ради Західноукраїнського національного університету, професор цивільного права Ягеллонського університету, професор європейського приватного права, порівняльного права та польського приватного права в Університеті Оснабрюка, Doctor Honoris Causa Фредерік Цоль.
 
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.