У Тернополі ліквідують місця розкопок на ділянках, де проводились ремонти теплових мереж

Опубліковано в Новини 25.04.2024

Найближчим часом після завершення тендерних процедур та процесу відбору підрядників на вулицях Тернополя розпочнуть поточний ремонт місць розкопок, що утворились після ліквідації пошкоджених ділянок теплових мереж.

Так, управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, 23 квітня оголосило процедуру закупівлі «Поточний ремонт-ліквідація місць розкопів на тротуарах, дворових дорогах та прибудинкових територіях в м. Тернополі на 2024 рік (згідно з переліком)». Тендер оголошено, враховуючи звернення від балансоутримувача мереж централізованого теплопостачання КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» та акт обстеження місць розкопів.

З переліком адрес, де відбуватиметься поточний ремонт-ліквідація місць розкопів на тротуарах, дворових дорогах та прибудинкових територіях в м. Тернополі на 2024 рік, можна ознайомитись тут.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.