У Тернополі діти, чиї родини опинилися у скрутних умовах, провели цілий день в аквапарку (фото)

Опубліковано в Новини 26.03.2016

25 березня представники тернопільського осередку благодійного фонду «Фонд Добрих Людей» подарували невеличке свято малозабезпеченим родинам , переселенцям з Донецької області та дітям, батьки яких є учасниками антитерористичної операції. Малеча цілий день провела у аквапарку «Лімпопо» граючись у різні водні ігри, спускались з гірок.

-         Зараз нам, українцям, у цей скрутний час дуже важливо допомагати один одному, а особливо тим, хто цієї допомоги потребує найбільше . Важливо і допомагати родинам-переселенцям, оскільки вони на власні очі побачили що таке війна - зазначив керівник тернопільського представництва фонду Павло Бойко .

-         Влаштувати такий день веселощів та ігор-це найменше, що ми можемо зробити для дітей, котрі мусять зростати у скрутних умовах. Проте, від своєї справи не відступаємося, - переконує Ігор Костюк,  директор із розвитку БФ "Фонд Добрих Людей".

 

Особлива подяка компанії «Svitla Systems» у допомозі організації свята та керівництву готельно-розважального комплексу «ALLIGATOR» за надання вагомої знижки .

Лілія Шелемба

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.09.2024 soroka
Бюджет-2025: кому пиріг, а кому дірка від бублика?
Друзі, сьогодні я хочу поговорити з вами про те, що хвилює кожного з нас -…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.