Жителька Тернопільщини святкує столітній ювілей

Опубліковано в Новини 19.04.2024

Сьогодні, 19-го квітня, свій 100-річний ювілей відзначає жителька Копичинців Олійничук Віра Савівна.

Про це повідомили у Копичинецькій міській раді.

Віра Савівна народилася 19 квітня 1924 року в селі Великі Колетинці Білогірського району Хмельницької області. 

Її життя - це яскравий приклад самовідданого служіння рідному краю, невтомної праці та щирої любові до людей. Після закінчення Івано-Франківського педагогічного інституту Віра Савівна розпочала свій трудовий шлях вчителем української мови та літератури. Її мудрість, доброта та щирість надихали учнів, а знання та досвід допомогли їм стати гідними людьми, кажуть у міській раді. – Загалом Віра Савівна пропрацювала вчителем понад 40 років, виховавши не одне покоління талановитих та успішних людей.

У Копичинцях жінка проживає вже понад 20 років.

В день 100-річного ювілею щиро вітаємо шановну Віру Савівну з цією знаменною подією! Бажаємо їй міцного здоров'я, щастя, душевного спокою, довгих років життя, оточених любов'ю та увагою рідних та близьких, – кажуть у міськраді.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.