Порушення правил рибальства фіксують на водоймах Тернопільщини

Опубліковано в Новини 19.04.2024

З початку весняно-літньої заборони вилову риби (нерест) працівники муніципальної інспекції Тернопільської міської ради задокументували п’ять фактів вилову риби на заборонених територіях водних об'єктів громади.

Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.3 ст.85 Кодексу України про адміністративні порушення.

Нагадуємо, що на Тернопільщині  проходить нерестовий період, риболовля у цей період дозволяється лише з берега за межами нерестовищ гачковими  знаряддями вилову з кількістю гачків не більше двох на рибалку або спінінгом з однією штучною приманкою.

Водночас під час нересту забороняється пересування на водоймах всіх транспортних засобів чи моторних суден (за винятком установлених суднових ходів), за виключенням суден, які використовуються органами рибоохорони та іншими уповноваженими органами державної влади які здійснюють нагляд та контроль. Також забороняється здійснення промислового рибальства та підводного полювання.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.