За алкоголь – звільнення: очільник поліції Тернопільщини розповів про своє жорстке нововведення

Опубліковано в Новини 19.04.2024
Головний поліцейський Тернопільщини Сергій Зюбаненко підтвердив, що контролює, аби його підлеглі не зловживали алкоголем.
 
Про це він розповів під час брифінгу у ГУНП в Тернопільській області.
 
– Після початку повномасштабної війни ми всі змінилися. У когось з’явилися свої принципи. Ставлення до алкоголю в мене зараз вкрай негативне. Ми живемо в такий час, що 24/7  поліцейський має бути готовим до виконання завдань, – зазначив Сергій Зюбаненко.  
 
У будь-який час в поліції можуть провести збір особового складу по тривозі та спеціальним приладом «драгер» перевірити поліцейських, чи вживали вони алкоголь.
 
– Дійсно заборона така є. Зрозуміло, що це неофіційні речі, їх неможливо прописати у наказах, але є моральний бік. Поліцейський як о 05:00 ранку, так і о 23:00 має бути готовий виконувати завдання, у тому числі бойові,  наголосив Зюбаненко.
 
Також очільник обласної поліції розповів, що заборонив будь-які святкування до перемоги.
 
Деякі працівники поліції, які не пройшли перевірку алкотестером, вже поплатилися за це посадою.
 
– По-людськи я все розумію, але має бути міра. Вживати спиртні напої і зловживати ними – це дві різні речі! – резюмував Зюбаненко.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.