Дуб – символ міцності та незламності: у Тернополі висадили Алею пам'яті (фото)

Опубліковано в Новини 18.04.2024

У парку «Сопільче» висадили Алею пам'яті.

Родини загиблих Героїв, представники тернопільського «Карітасу», парафіяльні волонтери Тернопільсько-Зборівська архиєпархія УГКЦ, внутрішньо-переміщені особи посадили дуби – символ міцності та незламності українського народу.

 «Сьогодні ми саджаємо дерева на честь загиблих наших Героїв, які віддали найдорожче – своє життя за мир і спокій наш тут. Допоки буде пам’ять у наших серцях про них, допоки вони будуть жити між нами», зазначив директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отець Роман Загородний.

Цю екологічну ініціативу парафіяльні волонтери детально планували під час соціально-освітньої волонтерської академії «СОВА».

Неабияке значення ця алея має для родин загиблих Героїв. Мами захисників кажуть: «Дерева ростимуть і вкотре нагадуватимуть про наших синів, які віддали найдорожче - своє життя за кожного з нас».

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.