В квітні у Тернополі зацвіте японська краса

Опубліковано в Новини 30.03.2017

В рамках "Кампанії 2500 сакур" у Тернополі планується висадити 40 дерев сакури, про це зазначили в Посольстві Японії в Україні.

Зокрема 10 дерев японської вишні планують висадити вже в квітні, решту 30 саджанців у Тернополі з'являться в листопаді. Загалом з квітня буде висаджено близько 1000 дерев у понад 20 містах України.

Нагадаємо, японське Посольство розпочинає кампанію із висадження одного із символів своєї країни - сакури по всій території України, щоб якомога більше українців мали змогу насолодитися її красою.

До слова, цьогоріч виповнюється 25 років з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною і вже активно проводяться заходи в рамках святкування «Року Японії в Україні». 

Фото: з вільних джерел.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.