«Артефакти війни»: у музеї на Тернопільщині відкрили виставку-продаж на підтримку ЗСУ

Опубліковано в Новини 16.04.2024

У Шумському краєзнавчому музеї відбулося відкриття благодійної виставки-продажу «Артефакти війни» на підтримку ЗСУ. Художниця Тетяна Ящук представила розписані гільзи, ящик та тубуси від снарядів різних калібрів.

Про це повідомили у Шумській територіальній громаді.

Під час заходу виступив військовослужбовець Дмитро Кукелко, житель с. Башківці, який із побратимами захищає Україну на Донецькому напрямку. Розповів, що на даний час у його підрозділу виникла найбільша потреба у придбанні системи РЕБ для захисту від дронів. Тому організували виставку артефактів військової історії, які художниця перетворила на мистецькі шедеври,– кажуть у громаді.

Жителів та гостей громади запрошують оглянути експозицію за адресою: м. Шумськ, вул. Шевченка, 8. Діятиме виставка з 15 до 19 квітня, з 10:00 до 16:00 години.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.