Реформа є правильною і успішною, – Віктор Овчарук про децентралізацію 

Опубліковано в Новини 30.03.2017

Тернопільська область обрала правильний шлях швидкого впровадження адміністративної реформи. Про це розповів в ефірі програми «Актуально» на «Радіо ROKS» голова обласної ради Віктор Овчарук.

 

Нещодавно у Києві відбулось п’яте засідання Ради регіонального розвитку, участь в якому взяли Президент, Кабінет міністрів, Верховна Рада та представники місцевих влад. Нашу область в рамках заходу представляла спеціальна делегація із 60 чоловік, яку очолив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. 

Під час засідання обговорювався ряд важливих питань, зокрема і тих, що стосуються реформи децентралізації: 

- Під час п’ятого засідання Ради регіонального розвитку я вкотре переконався, що ті реформи, які сьогодні впроваджуються – є правильними. Під час засідання і керівники громад, і керівники адміністрацій і міністри виступали із доповідями про те, що є реальний позитив. Ми на правильному шляху і не треба зупинятись. Зокрема, наша область створила найбільшу кількість громад – 26 і цього року ще 10. Тепер ми претендуємо на ріст якості створених громад, - наголосив Віктор Овчарук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.