Тернополян просять допомогти коштами на лікування 12-річній доньці захисника України

Опубліковано в Новини 15.04.2024

Допомоги потребує 12-річна Ангеліна, донька захисника України з позивним “Кум”.

У дівчинки перестала працювати рука, і також почали відмовляти інші кінцівки. У зв'язку з цим була проведена 8-ми годинна операція на спинному мозку. 

Зараз потрібно оплатити операцію вартістю 65 тисяч гривень. Ця сума є непідйомною для багатодітної родини, яка виховує 7 дітей.

Тож небайдужих просять долучитися до збору коштів.

Крім того у Ангелінки важка форма сколіозу (53 градуси), що теж потребує обов'язкового хірургічного рівняння хребта, вартістю 300 тисяч гривень.

Історію дівчинки розповіли у тернопільському обласному об’єднанні “Правого сектору”.

Ангелінка є надзвичайно чудовою і світлою дитиною, сповненою любов'ю до оточуючого світу. Вона дуже творча, сильно любить малювати. До гострої проблеми з кінцівками створювала картини для збору коштів на ЗСУ, – кажуть у “Правому секторі”. ЇЇ батько, друг "Кум", захищає Україну з 14-го. Воював добровольцем, після початку повномасштабного вторгнення, йому діагностували саркому (агресивна форма онкології), а він, прооперувавшись, одразу поїхав  назад на передову. Маючи можливості списатись за станом знищеного на війні здоров'я, він продовжував ідейно захищати Україну з любов'ю до Неї  і з ненавистю до ворогів, які прийшли Її знищити. Зараз вимушено знаходиться на реабілітації з приводу гострої проблеми зі здоров'ям.

Син та зять в цій родині також воюють в найгарячіших місцях.

Дуже просимо вас максимально підтримати цю щиру і самовіддану родину у такий скрутний час. Давайте подаруємо світло і надію родині, яка яка поклала усе своє життя для захисну України і кожного з нас, – кажуть у “Правому секторі”.

Допомогти Ангелінці можна за реквізитами:

- ПриватБанк

4731 2196 4103 8538

- Монобанка

https://send.monobank.ua/jar/3Y3eEaFtYq

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.