Сьогодні і завтра у Тернополі прощатимуться з «Нордом» та «Химерою», які загинули на війні

Опубліковано в Новини 09.04.2024

Вони стали на захист України разом і покинули нас разом. Два побратими. Два стовпа. Цвіт нації.

Коли відбудеться прощання з Героями повідомили на сторінці «Правий сектор Тернопільщини».

Друг "Норд". Задуманий, небагатослівний, захоплений збагаченням знань і завжди вірний своїй справі. Командир, побратим, якого поважали. Ще в юному віці до повномасштабного вторгнення добровільно стояв на захисті України і пройшов пекло важких боїв.

Став надійним плечем побратимам, був грамотним командиром, який беріг бійців і успішно виконував завдання. Ініціював багато проектів, які були спрямовані на покращення нашої оборони, виховував молодь, знімав фільми про нашу Батьківщину, творив Україну, жив Нею. Кохав і був коханим.

Друг "Химера". Пішов на фронт попри складнощі з здоров'ям та цукровим діабетом. Міг з чистою совістю сидіти в тилу поруч з близькими, але як людина честі, яка розуміла, що буде, якщо не зупинити ворога - пішов добровольцем на фронт.

Блискуче виконував бойові завдання. І мріяв... Мріяв хоч раз в житті відвести донечку в школу. Любив свою дружину,доньку, близьких і Україну.

Людина мужнього духу і самовідданості. Він ще мав написати книжку про цю війну. Так я писав Тарас, ніхто не може писати. Талановитий. Щирий. Непохитний.

Прощання з командиром другом "Нордом" та заступником командира роти другом "Химерою" відбудеться:

 - 09 квітня 10:00 м.Київ Майдан Незалежності

 - 19:00 м.Тернопіль Дім Печалі

 - 10 квітня Чин поховання о 11:00

м. Тернопіль Дім Печалі (Микулинецьке кладовище)

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.