У Підгайцях відбулася Хресна хода, під час якої молилися за перемогу

Опубліковано в Новини 08.04.2024

У Підгайцях відбулася молитовна Хресна хода. 

Підгайчани, мешканці довколишніх сіл спільно із священниками з церкви Всіх Святих Українського народу та семінаристами Вищої Духовної Семінарії імені Патріарха Йосипа Сліпого, несучи Хрест вулицями міста, розважали над стражданнями Ісуса Христа на його Хресній Дорозі за спасіння людства.

Молилися за Україну, несправедливо засуджену ворогом,  яка проходить зараз свою Хресну Дорогу, за наш український народ, щоб Господь дав йому сили пройти усі важкі випробування, які випали на його долю! Молилися за усіх наших воїнів, які стали на захист рідної землі, за усіх матерів, які втратили у цій війні своїх синів і дочок, за усіх вимушено переселених наших громадян, які втратили свої домівки, за усі міста і села  нашої багатостраждальної України, – повідомили у Підгаєцькій міській раді.  

Хрест по черзі несли діти, парафіяни церков, працівники установ, організацій, підприємці, усі охочі, єднаючись у спільній молитві.

Кошти, які зібрали семінаристи після завершення Хресної ходи, пожертвували на потреби ЗСУ.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.