На Тернопільщині 15-річний хлопець хотів стрибнути з моста

Опубліковано в Новини 03.04.2024
Подія трапилася у вівторок, 2 квітня, близько 17 години. Проїжджаючи через міст у Чорткові, поліцейський помітив хлопця, що виліз на верхівку металевої конструкції. Офіцер громади зрозумів, що діяти необхідно швидко та обережно, адже життя людини було в небезпеці.
Правоохоронець почав розмовляти з хлопцем та одночасно викликав екстрені служби. Упродовж майже 15 хвилин шериф намагався всіляко відволікти увагу неповнолітнього.
Рятувальники, які прибули на місце події, зняли 15-річного підлітка з моста за допомогою автодрабини. Надалі його передали медикам.
За словами поліцейського офіцера Чортківської громади Віктора Яцишина, правильно та швидко зорієнтуватися в ситуації йому допоміг професійний досвід та постійне проходження навчань зі службової підготовки.
«Про те, як діяти та спілкуватися в подібних ситуаціях нас навчали під час занять з професійної підготовки поліцейські психологи. Я розумів, що важливо не втратити час, адже йшлося про життя хлопця», - зауважив поліцейський офіцер громади.
Капітан поліції Віктор Яцишин вже майже пів року працює поліцейським офіцером Чортківської громади. До цього упродовж 15 років був тут дільничним. Територія обслуговування поліцейського офіцера громади – це 7 населених пунктів, у яких проживає понад 6 500 осіб. За словами поліцейського, роботи вистачає, але найприємніше – це завжди бачити її позитивний результат.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.05.2024 soroka
Кличко візьме участь у Саміті мерів європейських міст - говоритиме про підтримку європейських прагнень України
Мер Києва Віталій Кличко на запрошення мера Парижа Анн Ідальго візьме участь у Саміті мерів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.