У мешканця Тернопільщини вилучили цілий арсенал зброї

Опубліковано в Новини 30.03.2024
На лінію "102" зателефонував 38-річний житель Почаєва і повідомив, що хоче добровільно видати працівникам поліції зброю та набої.
За вказаною адресою виїжджала слідчо-оперативна група Кременецького райвідділу поліції.
Чоловік видав правоохоронцям 7 гранат разом із запалами до них, набої до підствольного гранатомета, двохсотграмову тротилову шашку,нарізну малокаліберну гвинтівку (карабін) та майже 800 набоїв різного калібру.
Працівники Кременецького райвідділу поліції встановлюють походження зброї та боєприпасів. Увесь арсенал вони відправили на експертизу.
Поліцейські нагадують, що особа, яка добровільно видає зброю, боєприпаси і вибухові речовини, до кримінальної відповідальності не притягуватиметься.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.05.2024 soroka
Олександр Кацуба: Підтримувати українського виробника зараз — здоровий глузд
Пріоритетом державної політики щодо забезпечення Збройних сил має бути максимальне завантаження українського бізнесу військовим замовленням.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.