Спортсмени з Тернопільщини здобули 12 медалей відкритого чемпіонату з гирьового спорту

Опубліковано в Новини 27.03.2024

12 медалей здобули для команди Тернопілля збаразькі спортсмени під час Відкритого чемпіонату Асоціації гирьового спорту України, який відбувся 23-24 березня у місті Дубно. 

У змаганнях брали участь понад 200 гирьовиків із 15 областей України, Тернопільська область посіла третє місце.

Про це повідомили у Збаразькій міській раді.

Чемпіонат проводився як для юнаків від 14 років, так і для дорослих та ветеранів. Атлети мали нагоду випробувати свої сили у вправах  двоборство, довгий цикл, ривок, у командній естафеті.

Вихованці місцевих  тренерів Петра Багрія і Віталія Гуголя серед здобутих 11 нагород мають 6 золотих (Олександр Росипко, Олег Кирик, Михайло Боднар, Володимир Гуменний, Роман Баланюк, Вадим Калабун), 2 срібні (Олег Кирик, Вадим Карлатян), 3 бронзові (Зоряна Герасимюк, Роман Баланюк, Олег Карпеко). Кожен із них під час виступів побив власний попередній рекордний результат, кажуть у міській раді. – Ще одне перше місце - у тренера і багаторазового чемпіона світу Петра Багрія, який виступав серед ветеранів 60-69 років і переміг  суперників з результатом - рекордом України. Вітаємо наших сильних і витривалих земляків та бажаємо подальших успішних виступів на помостах України і світу!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

09.05.2024 soroka
На передову полетіли ще 15 «бойових пташок» DJI Mavic 3 Pro нашим єгерям» - Сергій Надал
Передали ще 15 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Pro для наших Героїв з 71-ї окремої єгерської…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.