День Національної Гвардії України відзначали і в Тернополі

Опубліковано в Новини 27.03.2017

У Тернополі 24 березня Національна Гвардія України відсвяткувала свою  третю річницю від дня її відновлення.  Урочистості пройшли у всіх містах України, де розташовані військові частини Нацгвардії. Заходи розпочались  з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих воїнів Національної гвардії України у зоні АТО, підняття Бойового Прапору та виконанням Державного гімну.  Нацгвардія  є однією з провідних силових структур держави. В ній органічно поєднуються професіоналізм особового складу  з патріотизмом та високими моральними якостями.

Розділити свято гвардійців приєдналися представники влади міста Тернополя та духовенства.  Леонід Бицюра -  заступник мера міста Тернополя, Юрик Юрій - заступник голови облдержадміністрації  привітали гвардійців словами подяки за вірність українському народові, незламність духу в боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.  На святі також був присутній командир 44 –тої окремої артилерійської бригади,начальник управління ДСНС , ветерани гвардії, представники спілки офіцерів України на чолі з полковником  Олександром Варакутою.  Нацгвардійців нагороджували медалями, преміями, грамотами за виконання військового обов’язку та дотримання присяги.

 

Після завершення офіційної частини чудовий настрій  військовослужбовцям подарували студентки Національного Педагогічного університету народними піснями. В усіх без виключення військових частинах святкові заходи закінчились урочистим маршем, на яких особовий склад показав свій стройовий вишкіл.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: П'ять Mavic 3 для 14-ї механізованої бригади – Сергій Надал
Тернопільська міська рада передала п'ять квадрокоптерів Mavic 3 для 14-ї окремої механізованої бригади. Про це…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.